Under juni och juli har vi en sommarkampanj som innebär att vi bjuder på containerhyran. Slå oss en signal på 0322-159 20 för bokning.

Vi kan tillhandahålla en rad olika typer av containrar för återvinning och särskilda containrar för asbest samt krokflak för jord och schaktmassor. Du bestämmer själv vilken modell och storlek du behöver och du kan välja mellan 10 kbm öppen/täckt liftdumper, 12 kbm krokflak eller 22-38 kbm krokbinge. Kampanjerbjudandet gäller endast för nya containerbokningar under perioden 1/6-30/7 2023.

Att vi på Åkericentralen Alingsås är duktiga på olika former av transporttjänster är nog allmänt känt. Men vi vill påminna om att vi kan erbjuda mycket mer än så. Och då pratar vi bland annat om hela vårt Gården-koncept i form av storsäckar – där du kan beställa hem en säck med material eller köpa en säck för att fylla med avfall, som vi sedan kommer och hämtar upp. På materialsidan kan vi erbjuda ett brett urval av olika material såsom jord, grus, träflis, singel och täckbark med mera. Vi har även försäljning av pellets. Lägg därtill vårt lagerhotell och våra flyttjänster samt uppställningsplatser för husvagn, husbil, båt med mera.

Läs mer på: https://akericentralen.com/containers-flak-och-sackar/