Vi erbjuder

en anställning i ett stabilt företag med anor från 50 talet då Åkericentralen i Alingsås AB grundades. Vi är ett familjärt företag som verkar för service, miljö och god kvalité. Transportförmedling är vår huvudsakliga tjänst med uppdragsgivare inom både den offentliga och privata sektorn.  Våra verksamhetsområden är anläggningstransporter, avfallshantering, kran- och specialtransporter, gods och flytt, lager och magasinering.

Vi är idag 6 personer som arbetar i Alingsås och vill nu stärka vår transportledning med ytterligare en person för att möta upp framtiden.

Dina arbetsuppgifter

Som transportledare är du ansvarig att leda och fördela det dagliga arbetet för våra transporttjänster inom samtliga verksamhetsområden. Detta gör du genom att planera, samordna och ordna fram resurser. Du skall sträva för att få en bättre planering, korta ledtider och effektivitet på våra fordon. Du kommer ha mycket kontakt med våra kunder och transportörer, mest via telefon men också genom personliga möten. Du kommer även få rådgöra kunder vid fordon- och materialval.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är ordermottagning, transportledning och planering.
Tjänsten innefattar också administrativa uppgifter såsom offerthantering, uppföljning och registervård.

Din profil

Vi söker dig som är engagerad, orädd och intresserad för det du tar dig för. Då det bitvis är mycket att göra ställer det krav på att du arbetar strukturerat, är ordningsam och gillar problemlösning. Då det är mycket kundkontakt uppskattar du möten med nya människor, är bra på att kommunicera både i tal och skrift, samt är serviceinriktad.  Det är meriterande om du har erfarenhet från liknade arbetsuppgifter och transportbranschen.

Tjänst: Heltid
Lön: Månadslön
Placering: Alingsås
Tillträde: Omgående

Vi kommer tillämpa löpande urval varpå tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Sista ansökningsdag är 2019-07-01

Låter detta intressant och du är nyfiken på nya utmaningar är du välkommen att skicka en ansökan via mail till lars@akericentralen.com.