Om företaget

Åkericentralen i Alingsås är en av landets minsta lastbilscentraler, ett företag med anor från 50 talet då det grundades. Vi är ett familjärt företag som verkar för service, miljö och god kvalité.   Transportförmedling är vår huvudsakliga tjänst med uppdragsgivare inom både den offentliga och privata sektorn.  Våra verksamhetsområden är anläggningstransporter, avfallshantering, kran- och specialtransporter, gods och flytt, lager och magasinering.

Vi är idag 5 personer som arbetar i Alingsås och vill nu stärka vår transportledning med ytterligare en person för att möta upp framtiden.

Dina arbetsuppgifter

Huvudsakliga arbetsuppgifter är ordermottagning, transportledning och planering.
Tjänsten innefattar också administrativa uppgifter såsom offerthantering, orderregistrering och registervård.

Din profil

Vi söker dig som är engagerad och brinner för det du tar dig för. Då det är mycket kundkontakt gillar du möten med nya människor, är bra på att kommunicera och är serviceinriktad.  Det är meriterande om du har erfarenhet från liknade arbetsuppgifter.

Låter detta intressant och du är nyfiken på nya utmaningar är du välkommen att skicka en ansökan via mail till lars@akericentralen.com.  Urval sker löpande sista ansökningsdag är 2018-03-16.