Du visste väl att Åkericentralen i Alingsås är så mycket mer än snabba transporter och god logistik? Här kan du läsa om tre andra tjänster som underlättar din vardag.

Lager
Har du och ditt företag behov av lagerutrymmen? Då har vi på Åkericentralen lösningen. Vi kan inhysa olika former av gods under olika tidsintervaller, beroende på behov. Lägg därtill en omlastningstjänst, där Åkericentralen sköter såväl in- som utlastning. Vi kan även bistå med utomhuslagring när det gäller exempelvis byggrelaterat material. Tveka inte att ta kontakt med oss på telefon 0322-159 20 för en offert.
Flytt- och lagerhotell

Magasinering
Åkericentralen kan erbjuda tillfällig eller permanent magasinering i vårt varmlagerhotell. Lagerhotellet är på cirka 600 kvm och kan hysa de flesta typer av gods. Du hyr ett förråd på 8 kubik för ditt bohag, kontorsmöbler med mera. Måttet är 2,2 x 2,0 x 1,9 meter och hyran är 625 kr/mån. Försäkring sker via ett tillägg till din egen hemförsäkring. Kontakta oss på tel.nr 0322-159 20 för mer information.
Flytt- och lagerhotell

Flytthjälp
Flytta ett kontor eller bohag kan med hjälp av oss på Åkericentralen görs både effektivt och snabbt. Vi hämtar flyttgodset på̊ din befintliga adress och kör det till den nya adressen. Du väljer om vi skall packa åt dig eller om du vill lösa det själv. Behöver du flyttlådor, som är anpassade för att packa diverse gods i kan du köpa dessa av oss. Flyttgodset är försäkrat genom Trygg Hansa. Ring oss på̊ tel. nr 0322-159 20 för mer information.
Flytt- och lagerhotell