Fredagen den 19 maj bjöd vi på Åkericentralen in till ”släpkärredag” vid vår anläggning på Sävelund – och vilken succé det blev!

Under ”släpkärredagen” fanns möjlighet att svänga förbi med sin släpkärra och fylla på med jord, träflis, singel eller vad man nu behövde till sin trädgård. Dagen till ära lämnades 125 kr i rabatt på varje fullastad kärra. Många hörsammade uppropet och besökte anläggningen för att fylla sin kärra med allehanda material till sin trädgård. Personal från Åkericentralen fanns på plats under hela dagen för att bistå med tips och råd kring olika material och trädgårdsprojekt. Det bjöds på bulle, kaffe och festis i solskenet och många lät sig väl smaka medan lastning pågick.

– Vårt gamla rekord på antal sålda släpkärror med material slogs med råge och vi fick idel hejarop för vårt initiativ, som för många var starten för en prunkande trädgård, säger Madelen Caesar, som fanns på plats med flertalet av sina kollegor för att vara alla kunder behjälpliga.

Marknadsföringen hade till stor del skett via sociala medier och hemsidan, och den verkar onekligen ha gått hem i stugorna.

– Vi har fått mersmak och återkommer förhoppningsvis i höst med en liknande dag, avslutar en nöjd Madelen.

länken här kan du läsa mer om vad Åkericentralen kan erbjuda på sin gård.